Nooran putiikki

Annie Sloan Chalk Paint™

Nooran putiikki on Chalk Paint™ decorative paint by Annie Sloan -jälleenmyyjä!

Pehmeä täysmatta maalipinta kalkkimaaleilla

Maalaminen on helppoa ja mukavaa, sillä Chalk Paint™ ei yleensä kaipaa pohjatöitä. Maali on riittoisaa ja peittävää, valmista tulee helposti ja nopeasti. Kauniista mattapintaisesta maalista löytyy nelisenkymmentä pehmeää värisävyä. Maali on täysin hengittävä ja se vanhenee kauniisti.

Putiikilta löytyy hyllystä pääsääntöisesti kaikki sävyt 120ml purkissa. Litran purkkien värivalikoima on suppeampi, mutta tilaamme haluamasi sävyn tarvittaessa. Maalien lisäksi hyllystä löytyy vahoja, lakkaa, pensseleitä ja muita tarvikkeita onnistuneen tuunauksen saavuttamiseksi. Putiikin huonekalut on pääosin vanhoja kirpputorilöytöjä, jotka Noora on kunnostanut Annie Sloan Chalk Paint™:llä. Maali sopii täydellisesti vanhan talon tunnelmaan.

Jos kiinnostuit maalaamisesta, tiedustele kursseja! Nooran Putiikilla on workshoptila Tampereen keskustassa Hallituskadulla, jossa järjestetään erilaisia kursseja. Kursseilla ja tuunausilloissa opit maalaustekniikoista ja pääset tutustumaan Annie Sloanin tuoteperheeseen. Noora opastaa mielellään maalaamisen saloihin.