Nooran putiikki

Haara­konttori

Haarakonttori on
Luova Tila

Hallituskadun haarakonttorilla ollaan luovia, maalaillaan ja vietetään aikaa ystävien kanssa.

Maalauskursseilla pääset luomaan kauniita pintoja Annie Sloanin Chalk Paintillä. Se on helppo ja nopea sisustusmaali, jolla työskentely on hauskaa. Maalin täysmatta pinta ja toisiinsa sopivat sävyt ihastuttavat sisustajaa. Chalk Paint™ on liuotteeton, lyijytön, myrkytön, täysin hengittävä ja hajuton maali.

Tulevat kurssit:

Tällä hetkellä kurssitoiminta on tauolla. Jatketaan alkuvuodesta jälleen!

Voit kysyä alla olevia kurssiesimerkkejä tyky-päiviin, kaveriporukoille tai vaikka pikkujouluihin. 

Lisätietoja noora@nooranputiikki.fi

The big paint

Tule mukaan maalaamaan hieno tarjotin! Tänä keskiviikkona maalataan ja koristellaan sabluunakuviolla puinen tarjotin, johon voit valita juuri sinun sisustukseesi sopivat sävyt. Kurssin hintaan 65€ kuuluu paketti, joka sisältää: tarjotin, kolme vapaavalintaista 120 ml Annie Sloan Chalk Paint™ sävyä, 120ml kirkas vaha, pensseli ja sabluuna. 

Ilmoittautuminen noora@nooranputiikki.fi

Kranssikurssi

Tehdään kranssi heinistä ja kuivista materiaaleista. Hinta 35e
sis. materiaalit ja työvälineet.

Ruukkuja Ruukkuja

Illan aikana maalaillaan Tyrvään saven kukkaruukkuja erilaisin tekniikoin. Tutustutaan erilaisiin pinnan kuviointimenetelmiin ja sekoitellaan uusia sävyjä. Kurssin hinta 40€ sisältää kolme ruukkua (12cm), maalaustarvikkeet ja virvokkeita.

Ilmoittautuminen noora@nooranputiikki.fi

kynttiänjalka + mehiläisvahakynttilä

Illan aikana maalaillaan kaksi kynttilänjalkaa ja valmistetaan niihin kynttilät mehiläisvahalevystä. Kurssin hinta 40€ sisältäätarvkkeet ja virvokkeita.

Kysy tätä kurssia myös tyky-päivän tai pikkujoulujen ohjelmaan! noora@nooranputiikki.fi

Haarakonttori syntyi tarpeesta järjestää maalauskursseja, koska Annie Sloanin brandiin liittyy vahvasti yhdessä tekeminen ja kurssien jäjestäminen.

Kierrätysmeiningillä sisustettu tila sopii monenlaiseen toimintaan. Kurssien pitämistä silmällä pitäen tilassa on suuri pöytä, jonka ympärille mahtuu kymmenkunta henkeä. Tilassa on myös kahvinkeittomahdollisuus ja jääkaappi, wc ja vesipiste.

Jos siis kaipailet vaikka tyky-päivää työporukalle tai mukavaa illanistujaista kavereiden kesken, älä arkaile kysyä! Kehitetään teille mukavaa puuhaa ja ihanaa yhdessäoloa. Tilaa voidaan vuokrata myös muille kurssijärjestäjille.

Kysy lisää