Nooran putiikki

Koti

Luonnon raaka-aineet ihanaan arkeen

Helli itseäsi ja kotiasi kotimaisin tuottein.

Putiikin tunnelmaan kuuluu olennaisesti kotimaisen luonnonkosmetiikan lempeät tuoksut. Emännänkaapin hyllyt notkuvat toinen toistaan ihanampien kotimaisten yritysten ekologisia tuotteita ja vakivalikoimaa vahvistetaan kausittain vaihtuvilla tuotteilla.

Kaurilan Saunan luonnon aarteista käsityönä valmistettu luonnonkosmetiikka on ekologista, eettistä ja todistetusti ihanassa arjessa toimivaa.

Hajusteettomat palashampoot ja suolasaippuat hoitavat ihoasi hellästi ja ovat riittoisia käytössä. Löydät Kaurilan saunan tuotteet Nooran putiikista. 

Onnenpussin saippuat ovat pullollaan hyvää tekeviä luonnon raaka-aineita ilman palmuöljyä tai kemiallisia säilöntä-, puhdistus-, vaahdotus- ja kovetusaineita. Suolasaippuan sisältämän merisuolan mineraalit ja hivenaineet sitovat ihoon kosteutta ja ravitsevat ihoa. Kotimainen luonnollinen kosmetiikka tekee hyvää mielelle ja keholle. Löydät saippuat putiikista, kysy lisää!

Nooran putiikista löydät myös Candle light Storyn pesuaineet. Candle Light Story tuo kotiisi raikkaan tuulahduksen puhtautta, laadukkaita tuoksuja sekä ripauksen luksusta elämääsi. Ekologisilla siivousaineilla puhdistat kotisi luonnollisesti. Tunne puhtaus ja lempeät tuoksut; nauti tunnelmasta ja anna uusien tarinoiden syntyä. 

Linan hamam-pyyhkeet ovat ihanan pehmeitä ja ilahduttavat käytön helppoudella. Lina hamam-pyyhkeiden kulmakiviä ovat hyvä laatu ja käytettävyys, ekologisuus ja eettisyys. Lina tuottaa suomalaisille kuluttajille laadukkaita ja vastuullisesti valmistettuja hamam-pyyhkeitä. Tule poimimaan oma suosikkisi useista väreistä!