Nooran putiikki

Putiikin haarakonttorilla

Nooran blogi

luova tila

Hallituskadun haarakonttorilla ollaan luovia, maalaillaan ja vietetään aikaa ystävien kanssa.

Haarakonttori

Haaveista totta

Jo heti alkuvaiheessa verkokaupan perustamista, oli selvää etten voi varastoida sen tuotteita Tallipihalla. Tilat ovat yksinkertaisesti liian pienet, joten sopivan tilan haeskelu alkoi. Ensin katselin ihan pelkkiä varastoja, mutta aika nopeasti tajusin, että voisinkin yhdistää haaveeni workshop-tilasta tähän yhtälöön. 

Aloin katsella liiketiloja Tallipihan läheisyydestä ja lopulta sopiva löytyi Hallituskadulta ihan kävelymatkan päästä Putiikilta. 

Läpi talon ulottuvassa tilassa ihastuin fiilikseen, kadun puolelle sain mukavasti valoisan tilan oleskeluun ja sisäpihan puolelle varastohuoneen verkkokaupan tuotteille.

Kierrätys­meiningillä

Päätin sisustaa haarakonttorin kokonaan kierrätystavaralla.  Ikkunan edessä oli edelliseltä vuokralaiselta jäljellä mahtava leveä ikkunapenkki, johon mahtuu rakenteleman kaikenlaisia ikkunasomisteita. 

Seinät saivat uutta väriä Annie Sloanin wall paintillä. Valitsin vaaleanpunaisen Antoinette-sävyn, jota hieman terästin Primer Redillä. Se sopi mainiosti ruusukuvioiseen tapettiin, jonka olin hommannut K-raudasta aikoja sitten ihan muihin tarkoituksiin.

Suuri pöytä löytyi Kontista Lielahdesta ja tuolit sen ympärillä olikin peräisin omista nurkista. Huvittaa ihan itseänikin, että olen säilönyt 12 jakkaraa nurkissani ja nyt ne löysivät paikkansa. Tuolit saivat uutta väriä pintaansa ja uudet verhoilut istuimiin.

Vanha leffapenkkipari ja suuri puinen kehys löysi vihdoin kotinsa vuosien säilömisen jälkeen. Yksi vanha lipasto pääsi paraatipaikalle tapettinurkkaukseen ja sen päälle roudasin kasan vanhoja kirjoja pitämään seuroja Design Kajeen hauskalle kirjakaiuttimelle.  

Mattoja haalin perheen nurkista ja torista. Astiat löytyi kirpputorilta, sillä pitäähän sitä voida kaffet keittää puuhastelujen lomassa.

Tila on valmis ja ensimmäisiä kurssinpoikasia on pidetty. Lisää on tulossa kurssikeskiviikkojen myötä ja jotain vähän pidempääkin tuunauspäivää on suunnitteilla. Eikä pelkästään maalauskursseja, toivon saavani mukaan erilaisia kädentaitajia kursseineen. Miltä kuulostaa? Millaiselle kurssille sinä haluaisit osallistua?

Jos siis kaipailet vaikka tyky-päivää työporukalle tai mukavaa illanistujaista kavereiden kesken, älä arkaile kysyä! Kehitetään teille mukavaa puuhaa ja ihanaa yhdessäoloa.

Tervetuloa viihtymään!

Muut kirjoitukset