Nooran putiikki

Uusia tuulia

Putiikki vuonna 2021

Nooran blogi

Uusia tuulia

Ja aika paljon vanhojakin. Kymmenen vuotta ihanalla Tallipihalla ja uuden uutukainen verkkokauppa!

Tallipiha

Keväällä tuli kymmenen vuotta täyteen Tallipihalla yrittäjänä. Vuosiin on mahtunut useita mukavia yrittäjäkollegoita, joista osasta on tullut ystäviä matkan varrella. Kaksi erilaista tilaa, upea vanha valjashuone ja ihana kodikas tallimestarin talo. Lisäksi tietenkin vanha talli on tuttuakin tutumpi. Joulukauppa Hohde rakentuu sinne tänä vuonna jo kuudetta kertaa.

Verkkosivut

Koronasta huolimatta tai ehkä jopa siitä johtuen Tallipihalla on ollut vilkasta. Kotimaanmatkailun lisääntyminen on tuonut paljon uusia asiakkaita idylliselle alueellemme. 

Yhä useampi Putiikilla vieraillut asiakas kyseli verkkokaupan perään ja aloin vihdoin tosissani asiaa pohtia. Ensin piti uudistaa verkkosivut, jotka toteuttikin hienosti mediatoimisto Kraak. Upeat naiset siellä saivat heti kiinni ideasta, tunnelmasta ja fiiliksestä jota hain. Ja täällä te voitte kaikki ihailla lopputulosta. Verkkosivujen kuvat otti luonnollisesti Petra Vii Photography.

Putiikki vuonna 2021

Verkkokauppa

Uusien verkkosivujen valmistuttua oli aika ryhtyä verkkokaupan tekoon.  Päädyin aloittamaan sisustustuotteista, niistä iloa ja hymyjä aiheuttavista maailmalta tuotetuista tuotteista. Hommaa on ollut paljon, mutta nyt se kauppa on pystyssä! Menkääs shoppaileen!

Kauppa kehittynee matkan varrella, laajenee ja uusia tuoteryhmiä tulee lisää. Ehkä seuraavaksi on Annie Sloanin maalien vuoro vai mentäsiiinkö saippuoilla ja pyyhkeillä, noilla kivijalkaputiikin kulmakivillä?  Mennään askel kerrallaan, eikös niin?

Verkkokauppa toi tullessaan tilanpuutteen, varastolle ei ollut paikkaa Tallipihalla. Ratkaisin asian uudella haarakonttorilla ja löin kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Verkkokauppa sai kaipaamansa varastotilan ja yrittäjä itse paikan pitkään haaveissa olleelle kurssitoiminnalle. Mutta siitäpä kerron seuraavassa postauksessa. Palaillaan linjoille!

 

Mennään askel kerrallaan, eikös niin?

Muut kirjoitukset

Vanhankurpan tuunauspaja

Kesäpuuhailua maalaismaisemissa Viime perjantaina suuntasin maalipurkkeineni ja pensseleineni Jokioisille ystäväni Marju-Nellan tiluksille. Kuluneen vuoden aikana hän on miehensä kanssa kehittänyt

Lue lisää