Nooran putiikki

Iloa harmauteen väreillä!

Nooran blogi

Iloa yhteistyöstä

Uutta Haarakonttorin syksyssä ja iloisia hetkiä yhteistyökuvioiden merkeissä.

tuunausta ja testausta

Viime viikkoina olen viettänyt melko paljon aikaa Haarakonttorilla. Maalaillut kynttilänjalkoja, tarjottimia ja testaillut uutta kurssi-ideaa.  Moni teistä varmaan tietää Paint & wine -illat, joissa maalataan taulu taiteiljan opastuksella ja viinistä nauttien. Rakastuin ideaan heti, kun ensi kerran siihen törmäsin!

sisustustaulupaja

Haarakonttorin naapuriin  muutti jonkin aikaa sitten taidetarvikeliike ja sen ikkunassa näin pyöreitä maalauspohjia. Koukkasin sisään ja ostin eri kokoisia pohjia testailua varten. 

Vaikeinta oli aloittaa. Mitä väriä, mihin paikkaan ja kuinka paljon. Ajatus taiteen tekemisestä hirvitti, mutta sitten heitin estot romukoppaan. Elämä ei ole vakavaa, mitä sitten jos työstä tulee ruma? Aina voi maalata uudestaan!

Maalasin usealla eri värillä, töpötin, kerrostin, suihkuttelin suihkepullolla vettä, kääntelin ja lorottelin vetistä maalia ja lopuksi lisäsin kultavahaa. Ja valmista tuli, vai tuliko? Homma oli niin mukavaa, että sitä olisi voinut jatkaa vaikka kuinka kauan.

Tälläinen kurssi voisi onnistua. Mutta mitäs jos käytettäisiin vielä Annie Sloanin metodeita enemmän? Tein toisen kokeilun neliskanttiselle pohjalle. Taas aloitin erivärisillä vaalean- ja lohenpunaisilla maalaamaan pohjaa. Käytin erilaisia leimasimia, liimasin servettikukkia decoupagella ja patinoin pintaa tummalla vahalla. Hyvä tuli, tämäkin toimii kurssina. Ei muutakuin kalenteria katsomaan ja kurssit myyntiin. Löydät ne täältä: Haarakonttori

Treffasin viimeviikolla Elisan, jonka iloisen keltaisen  Elluyellow instatilin taitaa jo moni tuntea. Elisa on myös hyvinvointivalmentaja, joka yritysura on tänä kesänä ottanut ensiaskeleensa. Olemme muutaman vuoden tunteneet toisemme ja huomanneet saavamme energiaa ja apua toinen toisiltamme. Päätimme lyödä viisaat päämme yhteen ja tarjota asiakkaillemme mukavan ja tsemppaavan iltapäivän lokakuun harmauteen. Näin syntyi Väri-ilottelua harmauteen -työpaja!

Hyvinvointia ja väriä

Oma osuuteni päivästä sisältää sisustustaulun maalauksen, josta jo tuossa aiemmin kerroin.

Elisan hyvinvointiosuus pureutuu arjen vahvuuksiin, niitä etsitään erilaisin keinoin. Saat oivalluksia arjesta voimaannuttavien ja ratkaisukeskeisten tehtävien ansiosta. Jaossa on paljon hyödyllisiä vinkkejä arjessa jaksamiseen alkavana pimeänä aikana. 

Yhdessä tekeminen on hauskaa! Värien parissa voit löytää uutta energiaa tai rauhaa, tyytyväisyyttä tai luovuutta. Löydä värien voima ja tule avoimin mielin mukaan!

Värienergiaa syksyyn!

Muut kirjoitukset

Vanhankurpan tuunauspaja

Kesäpuuhailua maalaismaisemissa Viime perjantaina suuntasin maalipurkkeineni ja pensseleineni Jokioisille ystäväni Marju-Nellan tiluksille. Kuluneen vuoden aikana hän on miehensä kanssa kehittänyt

Lue lisää