Nooran putiikki

Kesäkuu

Nooran blogi

Kesäkuu

Iloista mieltä, auringonpaistetta, uusia tuotteita ja lomajärjestelyä.

Kesäfiiliksissä

Touko-kesäkuussa putiikille saapuu paljon uusia tuotteita. Siirretään kynttilät syrjemmälle odottamaan elokuun pimeneviä iltoja ja annetaan tilaa ruukuille, amppeleille ja kastelukannuille. Ihanat uudet torkkupeitot asetellaan koreihin ja kerätään kukkia maljakoihin.

Päätin ottaa tavakseni kerätä viikonlopun iloksi putiikille perjantaipuskan. Luonnonkukat maljakossa ilahduttaa kerääjää ja asiakkaita. Sillä saa myös esiteltyä kätevästi erilaisia maljakoita elementissään.

kesäiholle

Ihanan värikkäät Linan hamampyyhkeet ja Onnenpussin suolasaippuat on kuuluneet jo pitkään putiikin tuotevalikoimaan. Syystäkin, sillä nämä huipputuotteet on asiakkaiden suosikkeja vuodesta toiseen.

Putiikin hyllyiltä löytyy toki muitakin upeita kotimaisia ihonhoitotuotteita.  Kaurilan saunan suloiset jalkakylvyt ja -voiteet sekä palashampoot ja dödöt on luonnollisista aineista valmistettuja. Osmian saunatuoksut ja saippuat taas lumoavat aidoilla tuoksuillaan. 

Ihonhoidon tuotevalikoimaa täydentää kestävät Taputapun kestovanulaput, kasvokintaat ja kauniit vohvelikankaiset hiuspyyhkeet.

KESÄLOMA

Kaiken uuden tavaran ja pahvilaatikoiden keskellä ajatukset siintää kesälomaan. Koitan tänä vuonna pitää pisimmän kesäloman kuin koskaan yrittäjänä. Luvassa on kolme viikkoa ilman Tallipihaa, mutta onneks on hyviä tuuraajia!

Putiikki on siis auki joka päivä ja itseasiassa juhannuksesta eteenpäin jopa tunti normaalia pidempää. Arkisin palvellaan klo 11-19 ja la-su 11-17. Poiketkaapa!

Kesä on ihmisen parasta aikaa!

Muut kirjoitukset

Vanhankurpan tuunauspaja

Kesäpuuhailua maalaismaisemissa Viime perjantaina suuntasin maalipurkkeineni ja pensseleineni Jokioisille ystäväni Marju-Nellan tiluksille. Kuluneen vuoden aikana hän on miehensä kanssa kehittänyt

Lue lisää