Nooran putiikki

Maaliskuun maalaushaaste osa 3

Maaliskuun maalaushaaste osa 3

Valmista tuli! Ehkä.

Siinä se valmis pikkukaappi nyt on. Katselin sitä pitkään ja tuumailin, että tekisi mieleni lisätä siihen jotain. En vaan tiedä mitä, joten kaappiloinen saa odotella tuollaisenaan päiviä parempia. Eipä se kai pöllömpi noinkaan ole.

Maaliin jäi rantuja ja utua suihkepullosta sumutetun veden jäljiltä. Annie Sloanin maalit on just passeleita tälläiseen ”taiteiluun”, sekottuvat keskenään ihanasti ja erilaisia pintoja on helppo luoda.

Nuppien valinta voi joskus olla hankalaa ja varsinkin tässä työssä vertailin useita vaihtoehtoja. Onneksi putiikin nuppilipasto oli lähellä ja pääsin tutkailemaan nuppeja valmista maalipintaa vasten. Valinta ei ollut itsestään selvä, mutta lopulta päädyin itämaistyylisiin kultakoristeisiin nuppeihin.

Pienet yksityiskohdat tekevät monasti kokonaisuudesta mielenkiintoisen. Kauniiden nuppien lisäksi yllättävän yksityiskohdan luo kaapin ja laatikon vihreä sisusta. Eihän se ulospäin näy, mutta itseäni se ainakin hymyilyttää.

Haaste oli todellakin haaste! Mielikuvitus ja luovuus saivat tämän myötä kyytiä ja oli kiva haastaa itseään. Mitä mieltä olette järjestetäänkö uudestaan? Vaikka asiakkaiden kesken, olisitko mukana?

Haasteen alusta voit lukea täältä! Ja jos kiinnostaa kaapin maalaamisen vaiheet, niin niistä saat luettua täältä. Toivon saavani vielä neljännen osan tähän tarinaan, missä näkyisivät kollegoideni maalaamat kohteet.

Udusta ja auringonlaskuista on tämä kaappi tehty!

-Noora-

Muut kirjoitukset